Πρωτοβουλία για ανακούφιση των πελατών της, από την Τράπεζα Πειραιώς

Σχόλιο

Εγκαινιάζοντας τις διαγραφές δανείων σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα ρυθμίσεων οφειλών που υλοποιούν οι τράπεζες, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε μια πρωτοβουλία για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της τράπεζας, αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η παρέμβαση αυτή για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, είναι στο πλαίσιο της γενικότερης κινητοποίηση της Τράπεζας για την κάλυψη των αναγκών της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας.

Ποιο συγκεκριμένα:
1. Διαγράφει το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ, για όλα τα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες.

  1. Παγώνει τα στεγαστικά δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο διάστημα οι δικαιούχοι υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4320/2015.

Στο πρόγραμμα αυτό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσονται οι δικαιούχοι του Νόμου 4320/2015, όσοι δηλαδή πληρούν τα σχετικά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την ένταξή τους στο Νόμο. Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους θα δίδονται και από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.piraeusbank.gr.

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post