Η Visa Επεκτείνει το Πρόγραμμα Fintech Fast Track στην Ευρώπη

Σχόλιο

Ο τρόπος με τον οποίο οι Ευρωπαίοι πληρώνουν και πληρώνονται αλλάζει γρήγορα με τους καταναλωτές και τους εμπόρους στην Ευρώπη να υιοθετούν τις ανέπαφες, τις διαδικτυακές πληρωμές και τις πληρωμές μέσω κινητού για τις καθημερινές τους αγορές. Καθώς η διαχείριση χρημάτων και το εμπόριο γίνονται ψηφιακά, οι fintechs παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη νέων, ασφαλών τρόπων συναλλαγών για τους καταναλωτές και τους εμπόρους. Με στόχο να παρέχει αυξημένη υποστήριξη στο οικοσύστημα του fintech, η Visa ανακοίνωσε σήμερα νέες συνιστώσες για το πρόγραμμα Fintech Fast Track:

  1. Μια Εργαλειοθήκη Fast Track για τους Συνεργάτες (Fast Track Partner Toolkit), ώστε να βοηθήσει τις fintechs να επιταχύνουν την ανάπτυξη και να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους.
  2. Ένα πρόγραμμα πιστοποίησης με την ονομασία Visa Ready for Fintech Enablers, το οποίο διευκολύνει τη σύνδεση των fintech με πιστοποιημένους συνεργάτες για ψηφιακή έκδοση και άλλες βασικές υπηρεσίες.

Οι κορυφαίες fintech σε όλο τον κόσμο επιλέγουν όλο και περισσότερο να συνεργαστούν με τη Visa σε βασικές κατηγορίες, όπως τα ψηφιακά πορτοφόλια, οι ψηφιακές τραπεζικές συναλλαγές, η εφαρμογή «Αγορά τώρα, πληρωμή αργότερα», οι πληρωμές B2B, τα διασυνοριακό εμβάσματα, οι πληρωμές λογαριασμών, οι υποδομές πληρωμών και οι πρόσωπο με πρόσωπο συναλλαγές. Πρόσφατα παραδείγματα fintechs που συνεργάζονται με τη Visa περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις: Cosmote Payments (Ελλάδα), Bankable (ΜΒ), Conotoxia (Πολωνία), Enfuce (Φινλανδία), ininal (Τουρκία), Modulr (ΜΒ), PayPal (ΗΠΑ), Railsbank (ΜΒ) και Vivid Money (Γερμανία).

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post