Κουράστηκε ο κόσμος με το «πότε θα σταματήσει το lockdown»

Σχόλιο

Το πινγκ πονγκ των διαρροών σχετικά με το πότε θα σταματήσει το δεύτερο lockdown έχει αρχίσει να κουράζει πολύ τους πολίτες.

Κάθε λίγο και λιγάκι, μα από τα ραδιόφωνα και τα κανάλια, μα πολύ περισσότερο δε από τα sites, αυτό που βλέπει ή διαβάζει ο κόσμος είναι να προσπαθούν να «πετύχουν» την ημερομηνία που θα σταματήσει η εφαρμογή των μέτρων.

Ξεκινήσαμε από τις αρχές Δεκέμβρη, περάσαμε στις 7 Δεκέμβρη, συνεχίσαμε την πορεία προς τις 14 Δεκέμβρη, προχωρήσαμε προς τις 21 Δεκέμβρη και πλέον φτάσαμε στο «κλειστά όλα στις γιορτές».

Αυτό που είναι σε εξέλιξη έχει δημιουργήσει εκνευρισμό και στους μικρούς (με τα σχολεία και τις σπουδές τους) και στους μεγάλους (με τη δουλειά τους, την οικογένειά τους, τα λεφτά τους).

Τίποτα όμως δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας χωρίς να υπάρχει μια πληροφορία, μια …διαρροή! Προφανώς εκεί υπάρχει το πρόβλημα, είτε σε πολιτικό, είτε σε επιστημονικό επίπεδο, καθώς έχουμε αυτούς που θέλουν να κάνουν απλά και σωστά τη δουλειά τους και αυτούς που θέλουν να κάνουν τη …διαφορά!

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post