Φ. Γεννηματά: «Όποιος θέλει να πάει στη ΝΔ, ας πάει μόνος του. Δεν θα πάρει και το ΠΑΣΟΚ μαζί του»

Σχόλιο

Σαφής, σαφέστατη, για την πορεία που θέλει να οδηγήσει η Φώφη Γεννηματά το ΠΑΣΟΚ, αν αύριο γίνει πρόεδρός του, ήταν σήμερα με βάση τηλεοπτική της δήλωση.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στη τηλεόραση του Antenna και στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το «Ευρωπαϊκό εκλογικό μέτωπο» με τη Νέα Δημοκρατία, είπε χαρακτηριστικά. «Όποιος θέλει να πάει στη ΝΔ, ας πάει μόνος του. Δεν θα πάρει και το ΠΑΣΟΚ μαζί του».

 

Η πλήρης απάντηση της κας Γεννηματά είχε ως εξής:

«Οποιαδήποτε συζήτηση περί εκλογικής συνεργασίας, συμπράξεων, μετώπων ή όπως αλλιώς και αν ονομαστούν  με τη ΝΔ δεν ξέρω αν και ποιους πράγματι απασχολεί, δεν μπορεί να αφορά σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν είναι απλά μια προσωπικά μου άποψη, είναι η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών και της κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ. Το θέμα της κυβερνητικής και όχι βέβαια εκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ υπήρξε μια εθνική ανάγκη, για μια συγκεκριμένη περίοδο για συγκεκριμένους λόγους. Ο κύκλος αυτός έκλεισε.

Όποιος θέλει να πάει στη ΝΔ, ας πάει μόνος του. Δεν θα πάρει και το ΠΑΣΟΚ μαζί του. Για εμάς πολλές από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν στο πλαίσιο των μνημονίων ήταν αναγκαστικές για να μην τσακιστεί στα βράχια η χώρα με πολύ πιο επώδυνες για τους πολίτες συνέπειες. Σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ δεν αναγνωρίζει ιδεολογικά και πολιτικά τον εαυτό του σε αυτές τις πολιτικές επιλογές. Δεν είμαστε, ούτε γίναμε , ούτε θα γίνουμε νεοφιλελεύθεροι».

 

Πηγή: radiourgia.gr

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post