Πρόβλημα για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ η οικονομική κρίση

Σχόλιο

Σε Αθηνοκεντρικό Συνέδριο φαίνεται ότι θα εξελιχθούν οι διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ, που ξεκινούν την Παρασκευή. Αιτία η κινητήρια δύναμη που λέγεται χρήμα.

Οι παλιές καλές εποχές όπου το ΠΑΣΟΚ κάλυπτε τα έξοδα των συνέδρων πέρασαν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα οι σύνεδροι που είναι από την περιφέρεια, καθώς είναι πολλά τα προσωπικά έξοδα που θα επωμιστούν για να παραστούν στο Συνέδριο του κόμματός τους.

Αναλογιστείτε ένα σύνεδρο που έρχεται από την Κρήτη. Θα πρέπει να καλύψει τα εισιτήριά του, (αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά), τη διαμονή του, το φαγητό του και ότι άλλα προσωπικά έξοδα κάνει για ένα τριήμερο. Σε αυτό συνυπολογίστε ότι λόγο της περιόδου, δωμάτιο μπορείς να βρεις μόνο στα καλά, όπερ και ακριβά ξενοδοχεία.

Το πρόβλημα αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε Συνέδριο συμμετοχής των Αθηναίων και της αστικής τάξης που έχει την άνεση να καλύψει τα έξοδά της.

Κάτι τέτοιο μόνο καλό δεν είναι για το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, που πάντα βασιζόταν στη φωνή της Περιφέρειας και των αγροτών – με την Αθήνα να είναι ο πρωτεργάτης στους σχεδιασμούς και τις ίντριγκες- και φυσικά τα επιτελεία των υποψηφίων το συνυπολογίζουν και δίνουν τη δική τους μάχη, για να έχουν κοντά τους όσο περισσότερους από τους προσκείμενους σε αυτούς, συνέδρους μπορούν.

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post