Υπόγειες διεργασίες για την εκλογή Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία

Σχόλιο

Στον εσωκομματικό πόλεμο της Νέας Δημοκρατίας, κυριαρχικό ρόλο έχουν υιοθετήσει οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Τα «στρατόπεδα» που έχουν επιλέξει είναι εμφανή, με τον Καραμανλή να στηρίζει Μεϊμαράκη και τον Σαμαρά να στηρίζει Γεωργιάδη.

Ενδιαφέρον έχει όμως το ότι οι «νεοσαμαρικοί» στηρίζουν τον Α. Τζιτζικώστα και οι προερχόμενοι από την Πολιτική Άνοιξη, τον Α. Γεωργιάδη.

Στο εσωκομματικό παιχνίδι και ισορροπίες, οι δημοσκόποι παίζουν ως συνήθως το δικό τους ρόλο, με κάποιον/ους από τους υποψηφίους της Ν.Δ. να λένε ότι «για ακόμη μια φορά οι δημοσκόποι θα πέσουν έξω». Στην ίδια λογική κινούνται φυσικά και οι επικοινωνιολόγοι, με ένα μεγάλο ερώτημα όμως να πλανάτε στην κοινωνία.

Αλήθεια, από που και ποιους βρίσκουν χρήματα οι υποψήφιοι της ΝΔ για να προχωρούν σε προσωπικές προεκλογικές καμπάνιες, πανελλαδικές περιοδείες, γεύματα και πάρτι;

Η απορία είναι, αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν για το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, χειραγωγούνται από τις δημοσκοπήσεις; Προτιμούν να ακούνε τους δημοσκόπους, τους πρώην πρωθυπουργούς ή τους τέσσερεις υποψηφίους;

Το «παιχνίδι» συνεχίζεται και έχει το δικό του ενδιαφέρον για την παράταξη, όχι όμως για την πατρίδα.

Υ.Γ. Αληθεύει ότι τέσσερεις στενοί συνεργάτες της Όλγας Κεφαλογιάννη υπέγραψαν υπέρ της υποψηφιότητας Άδωνι Γεωργιάδη;

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post