ΠΑΣΟΚ: Από τον Ανδρέα στην Εύα;

Σχόλιο

Αν ισχύει, έστω και ως σκέψη, είναι σατανικό. Μας μετέφεραν ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και το περιβάλλον του, σκέφτονται(;) και την υποψηφιότητα της Ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, για την Προεδρία του κόμματος.

Αν όντως υπάρχει ένα τέτοιο σενάριο, τότε τα πράγματα για τη Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο θα είναι πολύ δύσκολα. Όχι γιατί θα κινδυνέψουν να χάσουν από την Εύα Καϊλή, αλλά γιατί όποιος από τους δύο και αν κερδίσει, θα έχει κερδίσει μετά από μια διαδικασία που θα έχει ευτελιστεί, όπως μαζί θα έχει ευτελιστεί και το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που κάποτε διαφέντευε τη χώρα.

Να σημειωθεί ότι δεν έχουμε οτιδήποτε προσωπικό με την Ευρωβουλευτή και ελπίζουμε η ίδια να προστατέψει τον εαυτό της. Η διαδρομή του ΠΑΣΟΚ «από τον Ανδρέα στην Εύα» είναι πολύ μεγάλη και προφανώς αδιανόητη.

Στελέχη που γνωρίζουν πολύ καλά το χώρο, ελπίζουν να μην είναι αυτή – και με αυτό τον τρόπο – η ταφόπλακα που θα βάλει στο κόμμα του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μαζί με την αποχώρησή του.

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post