Καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας οι εισπρακτικές εταιρείες που δουλεύουν για λογαριασμό των τραπεζών, δεν έβαλαν χειρόφρενο, αλλά πάτησαν διακριτικά φρένο.
Όχι ότι σταμάτησαν να καλούν τους «κόκκινους» δανειολήπτες, αλλά αντί να τους καλούν ως συνήθως 5 με 8 φορές την ημέρα, τους καλούσαν μία έως δύο, παρά τις «πολύ αυστηρές» συστάσεις από τον αρμόδιο Υπουργό!
Τα μέτρα για τον κορωνοϊό όμως φεύγουν και οι εισπρακτικές ξεσαλώνουν. Τουλάχιστον πέντε έως οκτώ φορές την ημέρα χτυπούν τα τηλέφωνα – και το κινητό και της οικίας – των δανειοληπτών, χωρίς οι εκπαιδευμένοι τηλεφωνητές/τηλεφωνήτριες των εισπρακτικών να σέβονται τίποτα. Ούτε την ξεκούραση, ούτε την εργασία, ούτε την υγεία, τίποτα.
Τα τηλέφωνα ξεκινούν να χτυπούν περίπου από τις εννέα το πρωί και συνεχίζονται διαρκώς, με το τελευταίο ντριν να γίνεται γύρω στις τρεισήμισι το μεσημέρι.
Αυτό σημαίνει ότι για την εισπρακτική δεν υπάρχει ούτε καν ώρα κοινής ησυχίας, παρά μόνο η τακτική εκνευρισμός. Θα σου σπάσω τα νεύρα, μέχρι να σε κάνω να κόψεις το λαιμό σου να βρεις χρήματα ή να σε στείλω σε ψυχίατρο.
Ας γίνει κάτι λοιπόν. Ας φροντίσουν οι βουλευτές και οι υπουργοί να σταματήσουν να γίνονται τόσο ενοχλητικές οι εισπρακτικές, μετά από όσα έχουν περάσει οι πολίτες.
Υ.Γ. Οι εισπρακτικές καλούν επαλειμμένα και τους περισσότερους βουλευτές που από τα Πόθεν Έσχες τους προέκυψαν τραπεζικοί δανεισμοί;


Συζήτηση σχετικά με post