Δημήτρης Παπαδημούλης: «Όλος ο παγκόσμιος Τύπος και όλοι οι οικονομικοί αναλυτές λένε ότι η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα, καλύτερη περίοδο – Γύρω από τους στόχους ενός εθνικού σχεδίου για την επόμενη δεκαετία, πρέπει να γίνει διάλογος σε ένα διαφορετικό πολιτικό κλίμα. Πολύ πιο σοβαρό, ήπιο και με επιχειρήματα».
«Βγαίνουμε από τα μνημόνια, και είναι καλό για τη χώρα, και αυτό δεν πρέπει να το μειώνουν και να το μηδενίζουν, ιδιαίτερα αυτοί που μας έβαλαν στα μνημόνια».
«Πρέπει και μέσα στην Ευρώπη να ανοίξουμε μια συζήτηση για το τι πρέπει να αλλάξει στην πορεία της ευρωπαϊκής ενοποίησης – Δεν είναι η ‘καλή’ Ευρώπη, που κουνάει το δάχτυλο στην Ελλάδα. Είναι η κρίση στην Ελλάδα που αποδεικνύει ότι πολλά πράγματα και η Ευρώπη τα κάνει λάθος».
Συζήτηση σχετικά με post