Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ

Σχόλιο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των διεθνών επαφών του, θα επισκεφθεί από αύριο, Σάββατο 9 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, το Ισραήλ. Αύριο, Σάββατο 9 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ΄ και θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Reuven Rivlin. Επίσης, θα επισκεφθεί προηγμένα ινστιτούτα, καθώς και start ups επιχειρήσεις. Την Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Νetanyahu και τον Πρόεδρο της Knesset, Yuli Εdelstein.

Ακόμα, θα έχει συνάντηση με την επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, κυρία Ayelet Nahmias – Verbin, καθώς και με την Υπουργό Εξωτερικών και Συμπρόεδρο του Κόμματος Zionist Union, κυρία Tzipi Livni. Επίσης, θα μεταβεί στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με την Παλαιστινιακή ηγεσία. Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem.
 

 

 

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post