Ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη

Σχόλιο

Στο άνοιγμα που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ προς την Κεντροαριστερά και το αποτυπώνεται και στον πρόσφατο μίνι ανασχηματισμός αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ-1 «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» και στον Τάκη Σαράντη. «Δεν είναι κακό κάποιος να μετατοπίζεται. Δεν μετατοπίστηκε η Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιος αναγνώρισε την πολιτική αναγκαιότητα», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στους κ.κ. Τόλκα και Μωραΐτη. «Άνθρωποι που αντιπολιτεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να προβοκάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγορούν για «πασοκοποίηση». Ο ψηφοφόρος όμως δεν θέλει όμως να ξαναβρεί αυτό που εγκατέλειψε. Ο κόσμος έχει ωριμότητα», επισήμανε ο κ. Σκουρλέτης απαντώντας στις κατηγορίες του ΚΙΝΑΛ ότι πρόκειται για μετάλλαξη του κ. Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ. «Πρέπει να σεβαστούμε την προσωπική διαδρομή κάθε προσώπου ή κινήματος. Συμπορευόμαστε αλλά ο καθένας διατηρεί την ατομικότητα του», κατέληξε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το άνοιγμα προς την Κεντροαριστερά.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τους υπουργούς που προέρχονται από τη δεξιά, κατηγορηματικά αρνήθηκε ότι πρόκειται για «ακροδεξιά» ενώ αναφερόμενος στις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου απάντησε «άστον να λέει, άστον να πει», προσθέτοντας: «Ο Καμμένος αποτέλεσε ένα εταίρο σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Στηρίξαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια. Αυτός ο κύκλος έκλεισε, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε άλλο μ’ αυτό, θα προχωρήσουμε και χωρίς τον Καμμένο. Η συνεργασία ήταν απαραίτητη τη δεδομένη στιγμή».

Όσον αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών ο κ. Σκουρλέτης τόνισε: «Ποτέ στην πολιτική δεν λες ποτέ. Ο βασικός σχεδιασμός και στόχος είναι εκλογές τον Οκτώβριο».

«Μέλημα μας είναι να προστατεύουμε τη λαϊκή κατοικία», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης σε ερώτηση για το νέο νόμο που θα αφορά τα «κόκκινα» δάνεια.

Τέλος αναφερόμενος στην πρόσφατη ψήφιση των υπό αναθεώρηση άρθρων του Συντάγματος ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε: «Είναι δημοκρατική κατάκτηση να υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Κάποιοι βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν σε κάποια άρθρα, το βρίσκω βαθιά δημοκρατικό»

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post