ΠΑΣΟΚ: Αβαντάζ Γεννηματά από την εκλογή συνέδρων

Σχόλιο

Αξιοσημείωτη συμμετοχή υπήρξε στις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή που μας πέρασε. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Χαριλάου Τρικούπη, ψήφισαν περί τους 30.000 πολίτες, οι οποίοι εξέλεξαν εκπροσώπους για το συνέδριο της 5ης Ιουνίου.

Η πανελλαδική εικόνα δείχνει ότι η Φώφη Γεννηματά κατοχυρώνει ένα σαφές και ισχυρό προβάδισμα, με ερείσματα σε κάθε περιφέρεια της χώρας.

Η «συμμαχία» Κώστα Σκανδαλίδη- Νίκου Ανδρουλάκη, έπεται σε αριθμό συνέδρων, αλλά με μειωμένες σε σχέση με το 2013 δυνάμεις. Τρίτος σε συνέδρους φαίνεται να είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος και σε μικρή απόσταση ακολουθεί ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Από τις μέχρι τώρα εσωκομματικές διαδικασίες, αλλά και την εικόνα εκλογής συνέδρων, αβίαστα προκύπτει αυτό που έλεγε χαριτολογώντας χθες θαμώνας της Χαριλάου. «Πήγαν να κατεβάσουν το διακόπτη στη Φώφη, αλλά δεν της έκοψαν το ρεύμα».

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post