Τα απανωτά lockdown έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αγορά και το ερώτημα είναι ποιοι θα αντέξουν και θα καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους.
Θα αντέξει ο γείτονας με το μικρομάγαζο που πουλά κάλτσες, καθώς δεν μπορεί να πουλά μέσω e shop, παρά το ότι έχει μικρό νοίκι και ελάχιστο προσωπικό; Θα τον κλείσουν για να του πάρουν την όποια δουλειά είχε, οι «μεγάλοι»; Θα φανεί.
Θα αντέξουν οι «μεγάλοι» στα πολυκαταστήματα με τα μεγάλα ενοίκια και το απαραίτητο προσωπικό; Θα σταθούν στα πόδια τους με το click away;
Οι πιθανότητες είναι να πάθουν τη μεγάλη ζημιά οι «μεγάλοι των Malls», καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν τον μεγάλο αντίπαλο που είναι η συνήθεια.
Αν κάτι έμαθε το καταναλωτικό κοινό – ανεξαρτήτως ηλικίας – είναι οι αγορές μέσω διαδικτύου, ένας τρόπος αγορών που έγινε πλέον τρόπος ζωής.
Αν κάτι μάθαμε και συνηθίσαμε ως αγοραστικό κοινό τον τελευταίο χρόνο είναι το e shopping.
Για να δούμε λοιπόν ποιοι θα είναι οι χαμένοι. Οι μικροί της γειτονιάς ή οι μεγάλοι των Malls;


Συζήτηση σχετικά με post