Στο 11% η διαφορά Μεϊμαράκη – Μητσοτάκη

Σχόλιο

Ο Προεδρεύων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Τραγάκης, για τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Θα ήθελα να σας ανακοινώσω τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, όπως προκύπτουν από το συνδυασμό των fax που έχουν έρθει στο Κόμμα, αλλά και από τη διαδικασία των ηλεκτρονικών διαβιβάσεων από τους Προέδρους των Εφορευτικών Επιτροπών των εκλογικών τμημάτων.

Επί 1062 εκλογικών τμημάτων από τα 1251, έχουν λάβει: Βαγγέλης Μεϊμαράκης 39,51%, Κυριάκος Μητσοτάκης 28,27%, Απόστολος Τζιτζικώστας 21,15% και Άδωνις Γεωργιάδης 11,07%. Από τα εκλογικά τμήματα που λείπουν και θα πάρουμε τις τηλεομοιοτυπίες, δηλαδή τα fax τα περισσότερα είναι από το Λεκανοπέδιο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αύριο τι ώρα το υπολογίζουμε να έχουμε τα αποτελέσματα, το 100%;

Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Αύριο θα υπογράψουμε το πρωτόκολλο της ψηφοφορίας που είναι το επίσημο αποτέλεσμα και έγγραφο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ το αποτέλεσμα;

Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Δεν καθυστέρησε. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι και στις Εθνικές εκλογές, τα τελικά αποτελέσματα τα παίρνουμε μετά από δύο – τρεις μέρες. Θέλω εδώ να ευχαριστήσω όλο εκείνον τον κόσμο εκείνον της Νέας Δημοκρατίας –εκτός από τις 400.000 που προσήλθαν- τους εθελοντές οι οποίοι αποτέλεσαν και τα μέλη των Εφορευτικών επιτροπών. Διότι, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών ήταν όλοι εθελοντές. Με τον ίδιο τρόπο θα πάμε στις εκλογές και στις 10 Ιανουαρίου, αλλά τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο απλά. Διότι, όπως ξέρετε, θα πάμε με δεδομένες καταστάσεις των ψηφισάντων αυτή την Κυριακή.

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post