Το πρότζεκτ «PAO Alive» δεν περπατάει και στα λεφτά κολλάει

Σχόλιο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αυτός που έχει στα χέρια του τον Παναθηναϊκό  -πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ – και ο οποίος σκέφτηκε το πρότζεκτ PAO Alive.

Για όσους πιθανά δεν γνωρίζουν, το πρότζεκτ PAO Alive αφορά στην κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, έτσι ώστε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός να φύγει από τα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου και να περάσει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι επαφές του Δ. Γιαννακόπουλου με την κυβέρνηση Τσίπρα – και τον ίδιο τον Αλέξη – για την δημιουργία «πράσινης πολιτείας» στο ΟΑΚΑ, δεν καρποφόρησαν και μάλλον έπεσαν σε …επιχειρηματικό βράχο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ μετά το ναυάγιο «πράσινης πολιτείας» στο ΟΑΚΑ, απεύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια βάζοντας το χέρι στην τσέπη, έτσι ώστε να μαζευτούν τα 20 εκατομμύρια τα οποία αναφέρονται ως «το ελάχιστο ποσό το οποίο χρειάζεται για να γίνει πραγματικότητα το πλάνο PAO Alive».

Στη συνέντευξη όταν γνωστοποιήθηκε το πρότζεκτ και στην ερώτηση «Σε περίπτωση που δεν μαζευτούν τα χρήματα, τι θα γίνει;», ο Δ. Γιαννακόπουλος απάντησε.

“Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν. Ο στόχος δεν είναι 20 εκατομμύρια, είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Θέλουμε ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί παντού και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μεγάλα μπάτζετ. Στόχος είναι ο ουρανός. Το 20 είναι το μίνιμουμ”.

Ο καιρός περνάει, όμως ο κόσμος (οικονομικά ισχυροί και απλοί Παναθηναϊκοί), δεν βάζει το χέρι στην τσέπη, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά τον κ. Γιαννακόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τούτη δω την ώρα δεν έχει συγκεντρωθεί ούτε το ένα εικοστό του στόχου. Με απλά λόγια, ούτε ένα εκατομμύριο δεν έχει μαζευτεί.

Άρα και αυτό το πρότζεκτ δεν προχωρά, με ότι αυτό σημαίνει για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, εκτός και εάν βρεθεί κάποιος να βάλει τα 19 πλέον εκατομμύρια, έτσι ώστε ο Αλαφούζος να πουλήσει και ο Γιαννακόπουλος να αγοράσει (με ξένα χρήματα).

 

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post