100 Χρόνια Ε.Ε.Α.: Το πρώτο άγαλμα προς τιμήν των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των επαγγελματιών

Σχόλιο

Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προχωρά σε μια πρωτοβουλία, δημιουργώντας, για πρώτη φορά, άγαλμα που τιμά τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της χώρας, σε ένδειξη αναγνώρισης του καθοριστικού τους ρόλου στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Η τελετή των αποκαλυπτηρίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2025, στις 11:00 π.μ., στο Πεδίον του Άρεως (Λεωφόρος Αλεξάνδρας και οδός Μαυρομματαίων).

Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

Με την πρωτοβουλία αυτή, το Ε.Ε.Α. επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευσή του να στηρίζει, να προβάλλει και να τιμά τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, ενώ γιορτάζει έναν αιώνα συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post