Απ΄ όλα έχει ο μπαξές

Σχόλιο

Γεια σας. Το καλοκαίρι οι ειδήσεις είναι ανά την Ελλάδα και όσο γυρνάς τόσα και τόσα μαθαίνεις. Κάποια τα ακούω και κοιτάω περίεργα και κάποια άλλα τα περίμενα.  Κάποια από αυτά σας τα γράφω και κάποια άλλα τα φυλάω για αργότερα. Γεια σου ρε Ελλάδα με τα παλληκάρια σου.

*Το γράφω με μια μικρή καθυστέρηση, αλλά έχει το δικό του ενδιαφέρον. Μου είπε λοιπόν ένα καλό πουλάκι, ότι πριν ζητήσει ο Πρωθυπουργός συγνώμη για τις φωτιές, είχε προηγηθεί ταχύτατη δημοσκόπηση, όπου περίπου το 60% των ερωτηθέντων ήταν της άποψης, ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη, κάτι το οποίο έκανε άμεσα πράξη!

*Για να μην ξεχνιόμαστε και για να το συνειδητοποιήσετε, σας λέω ότι είναι πάνω από 1.250.000 στρέμματα τα καμένα!

*Το να είσαι βουλευτής Βόρειας Ελλάδας, να ασκείς το επάγγελμα του χειρουργού και να  ρώτα η γραμματέας του αν θα πληρώσεις με απόδειξη ή όχι, είναι πολύ χοντρό κύριε βουλευτά μου!

*Στην Ξάνθη, περπατάει μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης για την Προεδρεία του ΚΙΝΑΛ. Οι ΓΑΠικοί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, αν και μάλλον με βαριά καρδιά, θα στηρίξουν (διακριτικά), τη Γεννηματά.

*Από Ρόδο μεριά μαθαίνω ότι η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά για τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Α. Καμπουράκη, οι οποίοι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους μέχρι την …Κάρπαθο, προσπαθώντας να αλιεύσουν ψήφους και συμμαχίες.

*Προσπαθώ να μάθω, τι ακριβώς παιχνίδι κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Άλλοι μου λένε ότι βρίσκεται πίσω από πολιτικό σχεδιασμό κόμματος και άλλοι ότι δεν είναι πίσω, αλλά μπροστάρης σε σχεδιασμό κόμματος!!! Για να δούμε τι θα δούμε.

*Το «φάρμακο του Τραμπ». Είναι αυτό που έχει σώσει κληρικούς (πληθυντικός) στην Ελλάδα. Νομίζετε ότι κάνω πλάκα; Όχι. Σοβαρά μιλάω…

*Αν καλά έχω μάθει, ο Κώστας Τζαβάρας δεν έριξε τουφεκιές στον αέρα, αλλά παραμένει σταθερός στις απόψεις του και δεν θα είναι υποψήφιος. Σημειώνω όμως ότι ο Τζαβάρας δεν θα είναι υποψήφιος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι με τη Νέα Δημοκρατία. Έχει μεγάλη διαφορά και για το σήμερα και για το αύριο…

*Μετά από όσα είπε ο Περιφερειάρχης Φ. Σπανός, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να θα παρέμβει ως οφείλει και θα υποστηρίξει τις προσφυγές του Δημάρχου Λίμνης- Μαντουδίου- Αγίας Άννας κατά της ΡΑΕ για την αναστολή των αδειών τοποθέτησης ανεμογεννητριών στο Δήμο του;

*266 νέα πλοία έριξαν στις θάλασσες οι εφοπλιστές μας εντός του 2021. Καταραμένη φτώχια!

*Ευρωπαϊκός έλεγχος έγινε στον Κοπελούζο για τις ανεμογεννήτριες στη Νότια Εύβοια και την παράνομη κατάτμηση του έργου. Παρά ταύτα ο Κοπελούζος πρόλαβε και πούλησε στην Ιταλική Enel, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την Ευρωπαϊκή τσιμπίδα. Για την ιστορία, οι Ιταλοί… ήταν νομοταγείς! Τελικά, οι ανεμογεννήτριες εκτός από ρεύμα, παράγουν και …οικονομικά σκάνδαλα.

*Η Ελλάδα έχει, αυτή την περίοδο, τη 2η χειρότερη επίδοση σε αντιμετώπιση COVID-19, στους 27. Θάνατοι ανά εκατ. κατοίκους το 7ήμερο:

  • Βουλγαρία 22
  • Ελλάδα 16
  • Κύπρος 15,8
  • Ισπανία 13,6

Άλλες τουριστικές χώρες έχουν καλύτερες επιδόσεις.

  • Πορτογαλία 5,55
  • Ιταλία 4,58

Όλα τα παραπάνω, δεν τα έγραψα εγώ. Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, τα έγραψε!

 

Πηγή: politicalbank.gr

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post