Έρχεται στις 18 Μαΐου το #1 In-Person Women In Tech Summit by Product Led Growth Hub

Σχόλιο

Με σκοπό να χαράξει το career path γυναικών επαγγελματιών και αποφοίτων

Έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 18 Μαΐου το Women In Tech Summit by Product Led Growth Hub το #1 In-Person συνέδριο αποκλειστικά αφιερωμένο πάνω στο career development αποφοίτων και επαγγελματιών γυναικών που εργάζονται ή θέλουν να εισαχθούν στον κλάδο της τεχνολογίας.

Αν θέλεις να μάθεις πως να ξεκινήσεις αλλά και να εξελίξεις την καριέρα σου στον κλάδο της τεχνολογίας να συνδεθείς με στελέχη της αγοράς, να δικτυωθείς με tech recruiters και να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας, τότε αυτό το συνέδριο είναι must attend!

Πιο συγκεκριμένα, οι θεματικές του συνεδρίου αφορούν:

  • Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα κατα την είσοδό της στην αγορά εργασίας – και δη, στον κλάδο της τεχνολογίας
  • Πρακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν ώστε να βελτιωθεί η εργασιακή και η προσωπική τους πορεία
  • Την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας σε θέματα που αφορούν το diversity & το inclusion
  • Καίρια ερωτήματα και πρακτικές που αφορούν το work life balance

Ευκαιρίες upskilling και επαγγελματικής δικτύωσης:

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με ηγετικές εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας, να κάνουν networking με εδραιωμένα στελέχη της αγοράς αλλά και να κλείσουν συνεντεύξεις με tech recruiters.

Το συνέδριο χορηγείται από οργανισμούς όπως η GWI, Eurobank, Camelot Lottery Solutions, Workable, Openbet, Netcompany Intrasoft, Novibet, Intralot, Light & Wonder, Dialectica & E-food που θα κληθούν να επιλέξουν τα επόμενα στελέχη τους μέσα από το κοινό του συνεδρίου. Παράλληλα το συνέδριο υποστηρίζεται ενεργά και από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον ΣΕΠΕ.

Επιπρόσθετα το academy του Product-Led Hub σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει το επόμενο STEM generation του ελληνικού tech community, δίνει την δυνατότητα δωρεάν εκπαίδευσης πάνω σε δημοφιλής γλώσσες προγραμματισμού. Συγκεκριμένα οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διήμερο εκπαιδευτικό Women in Tech Bootcamp, που θα πραγματοποιηθεί 16-17 Ιουνίου στο Deree, The American College of Greece.

Όπως και σε προηγούμενα events, η διοργάνωση θα χρησιμοποιήσει κορυφαία εργαλεία αξιολόγησης με σκοπό να χαρτογραφήσει τις δεξιότητες των συνέδρων και να τους συνδέσει με τις αντίστοιχες διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε

  • Φοιτητές, τελειόφοιτους πανεπιστημιακής/μεταπτυχιακής εκπαίδευσης (20-35 χρονών), που μπαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας και ενδιαφέρονται για ευκαιρίες απασχόλησης καθώς και για επιμόρφωση των τελευταίων δρώμενων πάνω στον τομέα της τεχνολογίας.
  • Έμπειρους επαγγελματίες (35+ χρονών) οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού τους και να προωθήσουν εσωτερικά νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αφορούν τον τεχνολογικό τομέα – με στόχο την υιοθέτηση του diversity και του inclusion
  • Σε στελέχη της Πολιτείας, των Θεσμών, των ενδιαφερόμενων φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και ΜΚΟ
  • Οι σύνεδροι θα αποτελούν γυναίκες αλλά και άνδρες επαγγελματίες και αποφοίτους – από πολλαπλά domains όπως product management, engineering, marketing, customer support, customer success, product design, sales κ.α.

Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου και μάθε για την agenda του συνεδρίου, νέες θέσεις εργασίας και πολλά ακόμα…

 

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post