Η Ελλάδα και οι πρέσβειρες Τουρισμού Greek Twins στο CCTV

Σχόλιο

Μεγάλη επιτυχία για την χώρα μας, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει να βάζει τα θεμέλια για το καλοκαίρι του 2022, ήταν το εκτενές  αφιέρωμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κινεζικού τηλεοπτικού δικτύου CCTV.

Οι δίδυμες πρέσβειρες του Ελληνικού Τουρισμού συνεχίζοντας  με προσήλωση το έργο της προβολής της χώρας μας στην Κίνα, πρωταγωνίστησαν σε αφιέρωμα διάρκειας 4 λεπτών με αφορμή το Φεστιβάλ Μέσου Φθινοπώρου, γνωστό και ως Φεστιβάλ Σελήνης, μια γιορτή η οποία κατέχει σημαντική θέση στις καρδιές του κινεζικού λαού.

Στο πρώτο τηλεοπτικό αφιέρωμα του CCTV σε Έλληνες, οι αδελφές Ερωτοκρίτου ανέδειξαν εικόνες – ορόσημα για τον ελληνικό τουρισμό όπως την Ακρόπολη λουσμένη με το φως της Πανσελήνου του Σεπτεμβρίου, αλλά και τουριστικούς προορισμούς, που «συστήνονται» στους κινέζους τουρίστες λουσμένες από τη θάλασσα.  Αξίζει να αναφερθεί ότι το κινεζικό κανάλι ανέδειξε τόσο τις κοινωνικές δράσεις των Greek Twins, όσο και στιγμές από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα, καθώς οι ελληνίδες πρέσβειρες απολαμβάνουν μεγάλη δημοφιλία στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσία της Μαριάννας και της Σοφίας Ερωτοκρίτου στο CCTV δημιούργησε μεγάλο απόηχο στην Κίνα, με εκατοντάδες χιλιάδες Κινέζους να ονειρεύονται την Ελλάδα και να επικοινωνούν ώστε να λάβουν πληροφορίες.

Όταν οι Greek Twins προβάλλονται στο CCTV, τότε ο Ελληνικός τουρισμός απογειώνεται και κοιτάει μακριά.

 

 

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post