Ο κανονικός Αλέξης, ο άλλος Αλέξης, ο υπουργός και οι υποκλοπές

Σχόλιο

Καλή σας εβδομάδα. Μπορεί διαχρονικά να λέμε ότι ο Αύγουστος δεν δίνει ειδήσεις, τα τελευταία καλοκαίρια όμως είναι φουλ από βαριές ειδήσεις, που ο κόσμος δεν μπορεί να τις χωνέψει στις παραλίες. Το τριήμερο που μας πέρασε είχε τις ποιο θερμές πολιτικές ημέρες του καλοκαιριού, με τους πολίτες να μιλούν στο κινητό τους κάτω από τις ομπρέλες και να αναρωτιούνται αν ο predator τους παρακολουθεί! Αφήνω λοιπόν το κινητό στην άκρη, κάθομαι αναπαυτικά στην ξαπλώστρα κάτω από την ομπρέλα, παίρνω το laptop στα χέρια και ξεκινώ.

*Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια (Γρηγοριάδης – Κοντολέων) πέτυχε ο Αλέξης, αλλά δεν μιλώ για τον Τσίπρα. Υπάρχει και άλλος δυνατός παίκτης με το όνομα Αλέξης.

*Παρατηρούσα διαχρονικά δημοσιεύματα από μεγάλη καθημερινή εφημερίδα και διέκρινα μια διάσταση απόψεων, έως κακές σχέσεις ανάμεσα σε αυτόν που κάνει κουμάντο στην εφημερίδα και αυτόν που έκανε – μέχρι πρότινος – κουμάντο στο Μαξίμου.

*Ποιος είναι ο predator δημοσιογράφος που κατέχει καλά την υπόθεση με τα «αρπακτικά» και έχει το ρόλο συμβούλου του Νίκου Ανδρουλάκη;

*Ήταν πολλοί αυτοί που συζητούσαν περί παραίτησης πολύ δυνατού και αγαπητού Υπουργού της Κυβέρνησης ένεκα υποκλοπών, που θα είχε ως αποτέλεσμα το γκρέμισμα της κυβέρνησης. Τελικά η παραίτηση δεν έσκασε. Αλλαγή πλάνων.

*Το Σαββατιάτικο εξώφυλλο της εφημερίδας «Espresso» είναι εξόφθαλμο πολιτικό χτύπημα κάτω από τη μέση, δείχνοντας το τι θα επακολουθήσει στην πολιτική σκηνή του τόπου.

*Παράδειγμα για το τι θα ακολουθήσει, η ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο twitter, την ίδια μέρα με το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Espresso»  «Θεωρητικό κουίζ» έλεγε ο κ. Κρανιδιώτης και συνέχιζε. «Όταν σαπίζεις στο ξύλο τις συντρόφους σου, τις φωτογραφίζεις δαρμένες, η μία σε πήγε δικαστικά, έβαλες την ουρά  στα σκέλια να το πνίξεις και άλλη μία σε έχει κάνει ρόμπα και τρέμεις πότε θα σκάσει στα ΜΜΕ, έχεις θέση στην δημόσια ζωή, μούτρα να κάνεις τον τιμητή;».

*Αν αναρωτιέστε για το τι θα δώσει – αν φτάσει – ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, σας λέμε ότι θα προσφέρει ένα καλάθι, που μέσα θα έχει ασπιρίνες, depon και διάφορα άλλα τέτοια παυσίπονα στη μορφή των επιδομάτων. Αν πάλι αναρωτιέστε τι θα προσφέρει ο Τσίπρας, μία από τα ίδια. Σας προτείνω λοιπόν να πάρετε το φυλλάδιο του 2015, να το ξεσκονίσετε και να το ξαναδιαβάσετε.

*«Μας κατέστρεψες» είναι η φράση που είπαν στον Τσακαλώτο οι σύντροφοί του Βούτσης, Σκουρλέτης, Φίλης, Παπαδημούλης, για τη συνέντευξη στην «Καθημερινή» και τις εξυπνάδες του για τον Βαρουφάκη και τον παρότρυναν να ..αποσυρθεί δικριτικά!

*Την περασμένη εβδομάδα σας έγραψα για τον εκνευρισμό  που υπάρχει στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έδωσε δίμηνη παράταση στο διαγωνισμό για τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Αυτή τη φορά σας λέω ότι από μόνο του το ενδιαφέρον του ΟΛΘ (συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη), για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολη, έδωσε την παράταση – μετά από εντολή – του διαγωνισμού.

*Σκληρή παρασκηνιακή ΣΥΡΙΖΑϊκή μάχη υπάρχει στον Βόρειο Τομέα ανάμεσα στον Δημήτρη Σακελλάρη (ομάδα Τζανακόπουλου) και τον Νίκο Μαδεμλή (ομάδα Σπίρτζη), με τη χολή και το αίμα να ρέουν άφθονα!

*Έπεσε στα χέρια μου το περιοδικό «Ιατρική Ενημέρωση», που εκδίδει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (δηλαδή το δεύτερο μαγαζί του Γιώργου Πατούλη), και μέτρησα 45 φωτογραφίες του Περιφερειάρχη, που έχουν να κάνουν με τη δράση του γενικά. Μιλάμε για απίστευτο εργαλείο!

*Μου κάνει εντύπωση το ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων ο Πρόεδρος Αλέξης είναι πίσω στις γυναίκες. Αυτή είναι η αιτία που ο Τσίπρας έβαλε το 50% στην εκλογή γυναικών στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

*Η ιστορία δείχνει ότι αυτός που την πλήρωνε πάντα είναι ο ποιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Τα παραδείγματα των Αντώνη Λιβάνη (δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου) και του Θοδωρή Ρουσόπουλου (δίπλα στον Κώστα Καραμανλή), έδειχναν το δρόμο που θα ακολουθούσε ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Πηγή: politicalbank.gr

 

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post