Όποιος πάει να ψηφίσει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, πρέπει πρώτα να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις

Σχόλιο

Παιχνίδι για τρεις είναι οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. Παπανδρέου, Ανδρουλάκης, Λοβέρδος (τυχαία η σειρά), είναι οι τρεις που διεκδικούν τη θέση του Προέδρου, με τη μάχη να την παρουσιάζουν ως αμφίρροπη.

Ίσως όμως αυτοί που έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, λέμε, ίσως, να έπρεπε να βρουν μέσα τους τις απαντήσεις σε κάποια βασικά θέματα, πριν φτάσουν πάνω από την κάλπη.

Ας ψάξουν λοιπόν να βρουν τις απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα, όπως:

1ο. Ποιος από τους τρεις υποψηφίους σε εκφράζει ιδεολογικά;

2ο. Ποιος από τους τρεις θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ενωμένο;

3ο. Με ποιον από τους τρεις ως Πρόεδρο, είναι το ποιο πιθανό να διαλυθεί το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ;

4ο. Ποιος από τους τρεις θα ανεβάσει τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στις Εθνικές εκλογές;

5ο. Ποιον από τους τρεις έχει επιλέξει η διαπλοκή; (Αν έχει επιλέξει κάποιον).

Αν βρουν μέσα τους τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, τότε θα τους είναι πολύ εύκολο να βρουν αυτόν από το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, που είναι κοντά τους.

(Ίσως να είχε ενδιαφέρον να θέτετε τα ερωτήματα στην οικογένειά σας και σε φίλους σας, για να μάθετε τι έχουν καταλάβει για το τι πρεσβεύει ο καθένας από τους τρεις).

Ο καναπές, η τηλεόραση και οι έρευνες

Σε μεγάλη πλειοψηφία, αυτοί που θα ψηφίσουν για τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, είναι ηλικιωμένοι και σύμφωνα με έρευνες, αυτοί που έχουν αποφασίσει να σηκωθούν από τον καναπέ, είναι οι Κεντροδεξιοί του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ.

Σε μικρότερο ποσοστό θα σηκωθούν από τον καναπέ οι Κεντροαριστεροί, με τους απλούς παραδοσιακούς ΠΑΣΟΚ, να μην έχουν αποφασίσει ακόμα να φτάσουν μέχρι τις κάλπες.

Εδώ όμως υπάρχει ένα τρικ. Για σκεφτείτε τι σερβίρουν σε όλους εσάς τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ μέσα από την τηλεόραση; Για σκεφτείτε σε ποια επιλογή σας οδηγούν, μέσα από τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν; Για σκεφτείτε τι πλασάρουν σε σας που σερφάρετε στο ιντερνέτ ή στο facebook;

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω αφορούν αυτούς που έχουν σχέση με το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και όχι αυτούς που πέρνουν εντολή να πάνε να ψηφίσουν σε ξένες – πολιτικά – κάλπες.

Πηγή: politicalbank.gr

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post