Ξεκινά μια κρίσιμη εβδομάδα στη Βουλή για τα Τέμπη

Σχόλιο

Μετά την Καθαρά Δευτέρα, από σήμερα μπαίνουμε σε μια διαβολοβδομάδα με τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης με επίκεντρο τα Τέμπη, να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη των επόμενων ημερών.

Στον απόηχο των μεγάλων συλλαλητηρίων της 28ης Φεβρουαρίου για τα Τέμπη, σήμερα ξεκινά η συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής και την προ ημερησίας, σε επίπεδο αρχηγών με την κυβέρνηση να τονίζει πως η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα αποκαλύψει την αλήθεια και θα αποδώσει ευθύνες. Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του επιμένει στα περί μπαζώματος και την Τετάρτη καταθέτει πρόταση δυσπιστίας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για απονομιμοποιημένο πρωθυπουργό.

Ειδικότερα, την Τρίτη 4 Μαρτίου αποφασίζει η Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής.

Την επομένη, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών, που ζήτησαν το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «με αντικείμενο το έγκλημα των Τεμπών». Την ίδια ημέρα, όπως έχει προαναγγείλει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ν. Ανδρουλάκης, το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, με αφορμή και το προσφάτως δημοσιευθέν πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.

 

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post