Stop στις σπατάλες σύμφωνα με τον Σπίρτζη

Σχόλιο

Αναφερόμενος στο θέμα των καθαριστριών των λεωφορείων της ΟΣΥ μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είπε: «Κληρονομήσαμε ένα παρανοϊκό σύστημα και πρέπει να το αλλάξουμε».

Στη συνέχεια σημείωσε ο κ. Σπίρτζης. «Το δημόσιο δεν είναι ντετέκτιβ για να ξέρει εάν ο εργολάβος εκβιάζει τις καθαρίστριες να λένε ότι έχουν πάρει τους μισθούς τους χωρίς αυτές να τις έχουν πάρει». Και συμπλήρωσε. «Προφανώς ο εργολάβος καταστρατηγεί την εργατική νομοθεσία. Εμείς λέμε αυτό που έγινε στα νοσοκομεία να το κάνουμε κι εδώ».

Σχετικά με τις άγονες γραμμές ο κ. Σπίρτζης διαβεβαίωσε ότι «δεν θα κοπεί καμία άγονη γραμμή, αντίθετα. Θα κοπούν οι σπατάλες».

«Κάναμε διαπραγμάτευση και πετύχαμε έκπτωση 33%», είπε ο υπουργός και τόνισε ότι «είχαν στηθεί άγονες γραμμές για να επιδοτείται μια συγκεκριμένη εταιρία».

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post