Στο
ΠΛΥΦΑ
αίθουσα 7Γ
Επιμέλεια Δημοσίευσης: Γιάννης Γαβρίλης
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 21:00
Δύο νέοι μουσικοί, ο Μιχάλης Στεφανάκης στο πιάνο και ο Μιχάλης Γεννάδης στο βιολί παρουσιάζουν έργα των Ludwig van Beethoven, Benjamin Godard, Robert Schumann και Sergei Rachmaninoff .
Οι δυο Μιχάληδες επιμένουν κλασικά, και τολμούν να παρουσιάσουν μουσική δωματίου, στον πολυχώρο ΠΛΥΦΑ, απευθυνόμενοι σε ένα κοινό με μουσική περιέργεια κι ας μην είναι συνηθισμένο σε κλασικά ακούσματα.
Θεωρώντας ότι η κλασική μουσική δεν είναι κάτι αυστηρό και απόμακρο, οι δυο μουσικοί παρουσιάζουν έργα της κλασσικής και ρομαντικής περιόδου με τη προσδοκία, η ενέργειά τους να αγγίξει τις ψυχές των ακροατών τους.
Πληροφορίες
Κυριακή 15/12 στις 21:00
ΠΛΥΦΑ αίθουσα 7Γ
Κορυτσάς 39 – Βοτανικός |104 4
Προπώληση ticketmaster
Διάρκεια 80’ με διάλειμμα.
Τιμή εισιτήριου 15 €
Τηλέφωνο κρατήσεων 6932703852
Ευχαριστούμε πολύ τον Σπύρο Νάκα για τη χορηγία του πιάνου και το Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης για την υποστήριξη.
Συζήτηση σχετικά με post