Το φορτηγό της GE Healthcare φέρνει τις τελευταίες τεχνολογίες απεικόνισης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σχόλιο

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό της GE Healthcare μαζί με μια ομάδα κλινικών εκπαιδευτών και καλεσμένους ειδικούς του χώρου θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στις 5 και 6 Ιουλίου και στην Αθήνα στις 8 και 9 Ιουλίου για να προσφέρουν ενημέρωση κυρίως για θέματα υγείας των γυναικών.

Η GE Healthcare διασχίζει όλη την Ευρώπη σε μια μοναδική περιοδεία και επισκέπτεται 16 χώρες σε 29 εβδομάδες παρουσιάζοντας τις τελευταίες καινοτομίες της στην ιατρική απεικόνιση. Το πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει τεχνολογίες και λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στην έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου, παρέχοντας ταυτόχρονα ταχεία διάγνωση σε ασθενείς που την έχουν ανάγκη. Πάντα σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα ασφάλειας και προστασίας που έχουν τεθεί σε εφαρμογή έναντι του COVID, η εκπαιδευτική ομάδα της GE Healthcare θα καθοδηγήσει τους επισκέπτες σε μια ασφαλή και εξατομικευμένη περιήγηση σε τεχνολογίες και λύσεις που αφορούν την Υγεία των Γυναικών, την Οστική και Μεταβολική Υγεία, την Ακτινογραφία και την Ογκολογία. Οι λύσεις αυτές μπορούν να βοηθήσουν στη γρήγορη αλλά και βέλτιστη διάγνωση, παρέχοντας εξαιρετική φροντίδα με αυτοπεποίθηση.

Αυτό το ιδιαίτερο Roadshow το οποίο προσφέρει μια περιήγηση στις τελευταίες τεχνολογίες που υποστηρίζουν την ιατρική απεικόνιση, θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 5 και 6 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη και στις 8 και 9 Ιουλίου στην Αθήνα. Το φορτηγό και η ομάδα της GE Healthcare περιμένουν ακτινολόγους, ογκολόγους, και άλλους επαγγελματίες, όπως και φοιτητές του κλάδου να γνωρίσουν τις νέες καινοτόμες λύσεις της ιατρικής απεικόνισης.

– Η υγεία των γυναικών, κυρίως όσον αφορά στην ογκολογία, διαταράχθηκε σοβαρά εξαιτίας της πανδημίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι έλεγχοι μαστογραφίας μειώθηκαν κατά 90% λόγω της πανδημίας του SarsCoV-2, ενώ η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο του μαστού κατά 25 έως 30%. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες διαγνωστικές λύσεις στις γυναίκες και να αναδιαμορφώσουμε τις εμπειρίες τους – δήλωσε η Laura Hernandez, Γενική Διευθύντρια της GE Healthcare για την Υγεία των Γυναικών και XRayEMEA – Η προετοιμασία αυτού του Roadshow είναι επικεντρωμένη στην υγειονομική περίθαλψη των γυναικών και βασίζεται στην προθυμία μας να φέρουμε τις νέες τεχνολογίες πιο κοντά στους γιατρούς. Μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες, καταφέραμε να οργανώσουμε μια περιοδεία περισσότερων από 29 εβδομάδων, κατά τη διάρκεια της οποίας η κλινική μας ομάδα σε συνεργασία με την ομάδα του marketing θα μοιραστούν τις εκπληκτικές ιστορίες που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε χάρη στις καινοτόμες λύσεις μας – πρόσθεσε.

– Στην Ευρώπη, μόνο το 50% των γυναικών που έχουν προσκληθεί για εξετάσεις συνεχίζουν να κάνουν συχνό διαγνωστικό έλεγχο και αυτό οφείλεται κυρίως λόγω του φόβου στο ενδεχόμενο αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά και του φόβου μήπως νιώσουν πόνο κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμπειρία του ασθενούς, η οποία αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για εμάς στη δημιουργία νέων μηχανημάτων. Γνωρίζουμε ότι η εμπειρία του ασθενούς αφορά την τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, τα πρωτόκολλα και τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις. Στη δουλειά μας, μέσω ιδεών όπως του συγκεκριμένου Roadshow, έχουμε την ευκαιρία να εκπαιδεύσουμε και να συνεργαστούμε στενά με τους γιατρούς για να διασφαλίσουμε ότι λύσεις όπως είναι οι κλινικές εξετάσεις OneStop θα γίνουν πρότυπο και όχι απλά μια εξαίρεση στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης – σχολίασε ο Κώστας Δεληγιάννης, Γενικός Διευθυντής της GE Healthcare για την Ανατολική ΕυρώπηΠρόσθεσε επίσης – Είμαι πολύ περήφανος που κατά τη διάρκεια του Roadshow θα επισκεφθούμε τόσες πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης όπως είναι και η Ελλάδα και ελπίζουμε ότι γιατροί και από τις δυο μεγαλουπόλεις θα μας επισκεφθούν με μεγάλη χαρά και όρεξη να μάθουν περισσότερα για το μέλλον των διαγνωστικών εξετάσεων.

Η εκδήλωση θα έχει ως βασικό θέμα την υγεία των γυναικών, την γρήγορη διάγνωση και έγκαιρη ανίχνευσή του καρκίνου, την εξατομικευμένη φροντίδα του μαστού με έμφαση στην κλινική εξέταση μαστού One-Stop καθώς και την εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης στην ιατρική απεικόνιση, την υγεία των οστών και πολλά άλλα. Μεταξύ των παρουσιαζόμενων μηχανημάτων, θα υπάρχουν τα παρακάτω:

 • Senographe Pristina – ένα σύστημα τρισδιάστατης μαστογραφίας (3D), το οποίο διευκολύνει τη θέση του ασθενούς και προσφέρει περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
 • Pristina Serena – μια πλατφόρμα βιοψίας, η οποία αναδιαμορφώνει την εμπειρία της βιοψίας του ειδικού και του ασθενούς, προσφέροντας μεγαλύτερο χώρο εργασίας και αυξάνοντας την ακρίβεια.
 • CESM biopsy solutions– SenoBright™ HD – Το Contrast Enhanced Spectral Mammography (CESM) το οποίο ανιχνεύει περιοχές ασυνήθιστης ροής αίματος και βοηθά στον εντοπισμό βλαβών οι οποίες θα πρέπει να προχωρήσουν σε βιοψία και το Serena Bright ™ CESM το οποίο προσφέρει ένα πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα για τους ακτινολόγους διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλή δόση ακτινοβολίας κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
 • Invenia™ ABUS 2.0 – το Automated Breast Ultrasound System που έχει σχεδιαστεί για την ανίχνευση καρκίνου σε πυκνό ιστό μαστού και το οποίο σε συνδυασμό με τη μαστογραφία προσφέρει μεγαλύτερη ευαισθησία στην ανίχνευση καρκίνου του μαστού.
 • LOGIQ™ E10 Series–Ο τελευταίας τεχνολογίας υπέρηχος ο οποίος χρησιμοποιεί καινοτομίες και τεχνητή νοημοσύνη και βοηθά τους χρήστες να βελτιώσουν την ταχύτητα και την ακρίβεια της διάγνωσης.
 • enCORE v18 – Μια πλατφόρμα λογισμικού η οποία παρέχει ένα ευρύ φάσμα κλινικών χαρακτηριστικών για διαγνωστικές ανάγκες που αφορούν την υγεία των οστών και του μεταβολισμού – Απορρόφηση ακτίνων Χ διπλής ενέργειας (DXA) με τεχνολογία DXAVision ™ που παρέχει BMD και Σύνθεση σώματος σε μια εύκολη, ενοποιημένη ροή εργασίας.
 • Definium 656 HD– ένα ολοκαίνουργιο ψηφιακό ακτινογραφικό σύστημα powered by Helix™ 2.0, το οποίο παρέχει ευκρινή λεπτομέρεια με την απαραίτητη αντίθεση και φωτεινότητα από την πρώτη κιόλας εικόνα.
 • AMX240 – ένα ψηφιακό κινητό ακτινογραφικό σύστημα, το οποίο μαζί με τους ψηφιακούς ανιχνευτές υψηλής ανάλυσης 100-micron FlashPad™ HD, επιτρέπουν την προβολή πολλών λεπτομερειών με εξαιρετική απεικόνιση. Η μοναδική, προσαρμόσιμη, ασύρματη τεχνολογία της επιτρέπει την αυτόματη εναλλαγή καναλιών για τη βελτίωση της μεταφοράς εικόνας και την αποφυγή ασύρματων παρεμβολών με άλλο χειρουργικό εξοπλισμό στο νοσοκομειακό δίκτυο.
 • AI Applications for Xray– μεταξύ αυτών είναι το Critical Care Suite 2.0 – μια συλλογή αλγορίθμων AI που είναι ενσωματωμένοι στα ακτινολογικά συστήματα για αυτοματοποιημένες μετρήσεις, ανίχνευση και αξιολόγηση κρίσιμων περιπτώσεων και ποιοτικό έλεγχο καθώς και το Thoracic Care Suite το οποίο προσφέρει ανίχνευση μέσω τεχνητής νοημοσύνης σε οκτώ μη φυσιολογικά ευρήματα στον θώρακα όπως είναι η ανίχνευση της φυματίωσης και της πνευμονίας.
 • ICAD– Profound AI for 3D mammography – το εργαλείο αυτό ξεπερνά όλες τις προκλήσεις που περιλαμβάνει η ανάγνωση μιας τρισδιάστατης μαστογραφίας αφού προσφέρει μεγάλες πιθανότητες ανίχνευσης καρκίνου. Αναλύοντας κάθε σημείο μεμονωμένα, ανιχνεύει τόσο κακοήθεις πυκνότητες μαλακών ιστών όσο και ασβεστώσεις και βελτιώνει τη μέση απόδοση ανίχνευσης καρκίνου για ένα ακτινολόγο.
 • EnCor Enspire(Becton, Dickinson and Company (BD)) – ένα σύστημα βιοψίας του μαστού το οποίο παρέχει λειτουργίες ελέγχου για εξειδικευμένα όργανα βιοψίας με σκοπό τη λήψη δειγμάτων ιστού για ύποπτες ανωμαλίες του μαστού.
 • BD EleVation(Becton, Dickinson and Company (BD)) – αυτό το σύστημα βιοψίας μαστού είναι μια χειροκίνητη συσκευή, αυτόνομη, μονής εισαγωγής, πολλαπλών δειγμάτων βιοψίας και προορίζεται να χρησιμοποιηθεί με καθοδήγηση υπερήχων. Μπορεί να λάβει και να αποθηκεύσει πολλά δείγματα με μία μόνο εισαγωγή του BD EleVation ™ Probe.
 • OnestopBreast Clinic – μια λύση που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του ασθενούς μειώνοντας τη διάρκεια της εξέτασης, της τελικής διάγνωσης και του προγράμματος θεραπείας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας, η GE Healthcare αναζητά να συνομιλήσει με ειδικούς για την εμπειρία των ασθενών η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την δημιουργία και εξέλιξη νέων τεχνολογιών. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τη “Cecilia O”, συνήγορο των ασθενών όπου η φωνή του ασθενούς κατέχει τον πρωταρχικό ρόλο. Ως μια γυναίκα-νικήτρια έναντι του καρκίνου του μαστού θα μοιραστεί την ιστορία της με τους επισκέπτες και θα συζητήσει πώς η εμπειρία του ασθενούς προσφέρει σημαντική αξία στην διάγνωση και αντιμετώπιση αντίστοιχων ασθενειών.

 

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post