Λίγκα του Βορρά: Περιφερειακό πολιτικό κόμμα…

Σχόλιο

Τρία πρόσωπα έχουν συνασπιστεί και προωθούν από κοινού τους στόχους τους και τα συμφέροντά τους. Κοινά τους σημείο η Βόρεια Ελλάδα, καθώς και η επόμενη οικονομική, πολιτική και προσωπική τους πορεία.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Ιβάν Σαββίδης: Ένας επιχειρηματίας Ρωσικής προέλευσης, πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας (ΠΑΟΚ) και κάτοχος τηλεοπτικής άδειας.

Απόστολος Τζιτζικώστας: Ένας πολιτικός, υποψήφιος για την προεδρία μεγάλου κόμματος (ΝΔ) και νυν περιφερειάρχης.

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Ένας πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, που στήριξε για την προεδρεία της ΝΔ τον Απόστολο Τζιτζικώστας και έχει συγγενική σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Το μυαλό μας πήγε στη Λίγκα του Βορρά, που δημιουργήθηκε στη γείτονα Ιταλία και ψάχνοντας, βρήκαμε ότι η Λίγκα του Βορρά είναι ένα Περιφερειακό πολιτικό κόμμα!

Η δικιά μας Λίγκα του Βορρά έχει χρήματα, το δικό της τηλεοπτικό κανάλι, έχει στήριξη από μεγάλη χώρα, έμπειρους πολιτικούς με φιλοδοξίες, επιχειρηματικές δράσεις και πατάει πολύ πάνω στο Ποντιακό στοιχείο. (Από εκεί προέρχεται και ο Μελισσανίδης)

Αρχικός στόχος ήταν η ολοκληρωτική άλωση της Μακεδονίας. Ο αρχικός σχεδιασμός άλλαξε όμως, μετά την πανελλαδική τηλεοπτική άδεια που πήρε ο Ιβάν Σαββίδης.

Στους τρεις βασικούς άξονες (Σαββίδης, Τζιτζικώστας, Παπαμιμίκος), σύμφωνα με πληροφορίες μας πρέπει να προσθέσετε και τον Κυριάκο Βελόπουλο, που παίζει το δικό του ρόλο, ως «Ελληνική λύση».

Ερωτηματικό είναι οι σχέσεις Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν είναι καλές, έως είναι κακές.

Λέτε τελικά να δούμε τη δημιουργία της Ελληνικής Λίγκας του Βορρά, που πλέον θα έχει και το δικό της κανάλι;

Υ.Γ. Κάποιοι μας είπαν ότι Σαββίδης – Παπαμιμίκος δεν είναι στην καλύτερη φάση τους Λες;

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post