Το νου σας στα email, που σας χαρίζουν χρήματα

Σχόλιο

Βροχή έρχονται τα emails με τα οποία προσπαθούν να «κλέψουν» τα στοιχεία σας, έτσι ώστε στη συνέχεια να είστε το απόλυτο θύμα.

Σας παρουσιάζουμε ένα ακόμα email, το οποίο όπως και όλα τα άλλα θα σας προσφέρει πολλά χρήματα.

«Αγαπητέ φίλε,

Καλημέρα αγαπητέ μου φίλε, πώς είσαι; Τον περισσότερο χρόνο. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για την επιτυχία μου στη μεταφορά αυτών των χρημάτων κληρονομιάς υπό τη συνεργασία ενός νέου συνεργάτη.

Προς το παρόν είμαι σε ξένα επενδυτικά προγράμματα της Ινδίας με δικό μου μερίδιο στο συνολικό ποσό. εννοώ ενώ δεν ξέχασα τις προηγούμενες προσπάθειές σας και τις προσπάθειές σας να με βοηθήσετε στη μεταφορά αυτών των χρημάτων κληρονομιάς, παρόλο που μας απέτυχε με κάποιο τρόπο.

Τώρα επικοινωνήστε με τη γραμματέα μου στη Λομέ Τόγκο Δυτικής Αφρικής, το όνομά της είναι η Susanna Willian στη διεύθυνση email της (susannawillian@gmail.com) της ζητήστε να σας στείλει το συνολικό ποσό (950.000,00 $), εννιακόσια και πενήντα χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ που εγώ διατηρήθηκε για την αποζημίωσή σας για όλες τις προηγούμενες προσπάθειες και προσπάθειες να με βοηθήσει στη συναλλαγή.

Εκτίμησα πολύ τις προσπάθειές σας εκείνη την εποχή. Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε με τη γραμματέα μου Susanna Willian και να της καθοδηγήσετε πού να σας στείλει την ΑΤΜ Κάρτας συνολικού ποσού (950.000,00 $).

Παρακαλώ ενημερώστε με αμέσως όταν το λάβετε, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μετά από όλα τα δεινά εκείνη τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ απασχολημένος εδώ λόγω των επενδυτικών έργων που έχω με τον νέο μου συνεργάτη, θυμημένος επιτέλους ότι είχα διαβιβάσει οδηγίες στον γραμματέα μου εκ μέρους σας για να λάβω την κάρτα ATM, οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Susanna Γουίλιαν, θα σας στείλει το ποσό χωρίς καθυστέρηση.

 

Τις καλύτερες ευχές,

Άρνολντ Γκίλμπερτ»

Στη συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Συζήτηση σχετικά με post